د کارونکي پټنوم بیا تنظیم کول
یو لنډ ویډیو چې ښیي چې څنګه یو مدیر کولی شي د بل کارونکي هیر شوی پټنوم بیا تنظیم کړي.
د همکارانو د حساب بندیدل یو له ډیرو عامو ملاتړ غوښتنو څخه دی، او دا لنډ ویډیو ښیي چې څنګه یې د یوې دقیقې په لږ وخت کې حل کړئ. کار د Settings > Users څخه پیل کوو، چیرته چې تاسو کولی شئ اغیزمن حساب د نوم یا ایمیل له مخې ولټوئ.
د کارونکي د پروفایل څخه، امنیتي مینو خلاصوو او د پټنوم بیا تنظیم فعالوو، کوم چې سملاسي زوړ پټنوم باطلوي او کارونکي ته یو خوندي، وختمحدود بیا تنظیمي لینک ایمیل کوي. دا ویډیو هم دا رانغاړي چې که د کارونکي ایمیل ونه رسیږي نو څه باید وشي، پشمول د یوځل کارونې لپاره د لنډمهاله پټنوم جوړول.
په پای کې، موږ ښیو چې څنګه د حساب د پلټنې لاګ له لارې د بریالي بیا تنظیم تایید وکړئ، ترڅو تاسو د خپل ذهني آرامۍ لپاره د دې کار یوه ثبت شوې سابقه ولرئ.
ایا دا ګټور و؟