پایلې د “deactivate” — 1 پایلې
د مدیرانو لپاره یو ګامپهګام لارښود چې څنګه رولونه جوړوي، دقیقې اجازې ورکوي، او کاروونکي د Settings > Users & Roles نه اداره کوي.