Getting Started & Basics

قفل صفحه و قفل خودکار

درک کنید که چگونه سیستم نشست خود را هنگام عدم‌فعالیت قفل می‌کند.

۲۰ سرطان ۱۴۰۵

Usystems می‌تواند نشست شما را به طور خودکار پس از مدت‌زمانی از عدم‌فعالیت قفل کند تا حساب شما را محافظت کند. هنگام قفل صفحه، باید رمز عبور خود را دوباره وارد کنید تا ادامه دهید. مدیر شما تنظیمات زمان انقضای قفل خودکار را تعیین می‌کند.

قفل صفحه چیست؟

قفل صفحه ویژگی‌ای امنیتی است که نشست شما را هنگام عدم‌فعالیت (استفاده نکردن از موس یا صفحه‌کلید) برای مدت‌زمان معینی تعلیق می‌کند. هنگام قفل، Usystems صفحه قفل را نمایش می‌دهد و به شما نیاز دارد تا دوباره وارد شوید.

تا زمان قفل خودکار چقدر است؟

مهلت قفل خودکار به سیاست امنیتی شرکت شما بستگی دارد. مهلت‌های رایج:

  • 15 دقیقه عدم‌فعالیت
  • 30 دقیقه عدم‌فعالیت
  • 1 ساعت عدم‌فعالیت
  • 2 ساعت عدم‌فعالیت (یا بیشتر)

از مدیر یا سرپرست بپرسید که مهلت شرکت شما برای چند دقیقه تنظیم شده است.

هنگام قفل شدن نشست شما چه می‌شود

  1. صفحه قفل ظاهر می‌شود. پیامی را می‌بینید که نشست شما به دلیل عدم‌فعالیت قفل شده‌است.
  2. باید رمز عبور خود را دوباره وارد کنید. رمز عبور خود را برای رفع قفل و بازگشت به کار خود تایپ کنید.
  3. کار شما محفوظ است. هر تغییر ذخیره‌نشده‌ای در فرم یا سند همان‌طور که بود باقی می‌ماند — آن را از دست نمی‌دهید.
  4. ادامه‌ی کار. پس از رفع قفل، می‌توانید جایی را که متوقف شده بودید، ادامه دهید.

نحوه رفع قفل صفحه

  1. صفحه قفل را ببینید. پیام‌ی را می‌بینید که از شما می‌خواهد رمز عبور خود را وارد کنید.
  2. رمز عبور خود را وارد کنید. رمز عبور Usystems خود را در فیلد تایپ کنید.
  3. Enter را فشار دهید یا روی رفع قفل کلیک کنید. نشست شما از سر گرفته می‌شود.

نکاتی برای جلوگیری از قفل خودکار

  • فعال باشید. موس خود را حرکت دهید یا صفحه‌کلید خود را برای جلوگیری از شمردن معکوس مهلت به طور منظم استفاده کنید.
  • میز خود را بدون نظارت ترک نکنید. اگر کجایی رفتید، درنظر بگیرید که خروج دستی انجام دهید تا بیشتر محفوظ باشید.
  • از مهلت آگاه باشید. اگر قفل خودکار شرکت شما برای 30 دقیقه تنظیم شده است، اگر دور از میز هستید، یاد داشته باشید که به طور منظم با سیستم تعامل داشته باشید.

اگر رمز عبور خود را فراموش کردید؟

اگر قفل شدید و نمی‌توانید صفحه را رفع کنید، دو گزینه دارید:

  1. با مدیر تماس بگیرید — ممکن است بتوانند نشست شما را رفع کنند.
  2. Usystems را ببندید و دوباره باز کنید — به صفحه ورود منتقل خواهید شد جایی که می‌توانید از پیوند "رمز عبور خود را فراموش کردید؟" استفاده کنید.

نکته امنیتی

قفل خودکار ویژگی‌ای امنیتی است که برای محافظت از حساب شما در صورت دور شدن از میز طراحی شده‌است. هنگام ترک رایانه، همیشه قفل یا خروج کنید، مخصوصاً روی رایانه مشترک یا عمومی.

آیا این مطلب مفید بود؟

موارد مشابه