Getting Started & Basics

خروج از سیستم

هنگام پایان کار، نشست خود را به‌طور محفوظ پایان دهید.

۲۰ سرطان ۱۴۰۵

خروج از سیستم (ورود خروج) نشست Usystems شما را به‌طور محفوظ بسته می‌کند. این مخصوصاً برای محافظت از حساب شما در صورت استفاده از رایانه مشترک مهم است. همیشه زمانی‌که کار تمام می‌شود، خروج کنید.

قبل از شروع

  • وارد سیستم Usystems شده‌اید.
  • هر کار ذخیره‌نشده خود را ذخیره کردید (تغییرات شما اگر بدون ذخیره خروج کنید از دست می‌رود).
  • می‌دانید گزینه خروج کجا قرار دارد (معمولاً در منوی کاربری).

مراحل

  1. منوی کاربری خود را بیابید. در گوشه بالا سمت راست صفحه را بگردید. معمولاً نام، اختصارات یا نماد پروفایل شماست.

  2. روی منوی کاربری خود کلیک کنید. منوی کشویی ظاهر می‌شود که گزینه‌های مختلفی نشان می‌دهد.

  3. گزینه خروج را بیابید. گزینه‌ای برچسب‌شده را بیابید:

    • "خروج"
    • "ورود خروج"
    • "خروج کردن"
    • "بیرون"
  4. روی خروج کلیک کنید. گزینه خروج را کلیک کنید. سیستم فوراً نشست شما را بسته می‌کند.

  5. تأیید کنید که خروج کردید. صفحه ورود را خواهید دید. اگر صفحه ورود را می‌بینید، شما با موفقیت خروج کردید.

بعد از خروج چه می‌شود

  • نشست شما بسته‌اند و باید دوباره وارد شوید تا از Usystems استفاده کنید.
  • اگر روی رایانه مشترک بودید، فرد بعدی نمی‌تواند به حساب شما دسترسی داشته باشد.
  • تغییرات ذخیره‌نشده شما از دست می‌رود. همیشه قبل از خروج، کار خود را ذخیره کنید.
  • هر سند یا راپور باز شده بسته می‌شود.

نکات و اشتباهات رایج

  • همیشه روی رایانه مشترک خروج کنید. هرگز فقط پنجره مرورگر را بدون خروج بسته نکنید — این حساب شما را آسیب‌پذیر می‌کند.
  • در پایان روز کاری خود خروج کنید. حتی روی رایانه شخصی، خروج زمانی‌که کار تمام می‌شود، روش ایمن است.
  • اگر فراموش کردید که خروج کنید، سیستم ممکن است شما را بعد از مدت‌زمان عدم‌فعالیت خودکار خروج کند (معمولاً 1-2 ساعت، بستگی به تنظیمات مدیر شما دارد). برای جزئیات قفل صفحه و قفل خودکار را ببینید.
  • اعتبارات ورود خود را با دیگران به اشتراک نگذارید. اگر کسی دیگری نیاز به استفاده از حساب شما داشته باشد، از مدیر بخواهید که حساب کاربری جداگانه برای وی ایجاد کند.

آیا این مطلب مفید بود؟

موارد مشابه